Spa Pedicure / Behandelingen | Nagelstudio D-Nails (2024)

*LET OP: deze behandeling is pas te boeken wanneer de verbouwing van de nieuwe salon klaar is

Pure beauty is found in nature and from nature Seduction is created. Carefully chosen natural ingredients help to restore the skin to its youth and replenishes the moisture levels to retain the effect of Seduction throughout the day.

Trakteer jouw huid op een zintuiglijke ervaring verrijkt met lentebloesem,bamboe en delicateorchideeën!

Waarom een Spa Pedicure?

Naast onze handen zijn onze voeten ook erg belangrijk. Ze dragen ons dag in en dag uit en mogen daarom ook wel wat extra liefde krijgen, vind je niet?
Na deze heerlijke voeten spa zullen jouw voeten weer super zacht en fijn aanvoelen.

Je kunt kiezen voor een Spa Pedicure of een Spa Pedicure + Gelpolish Behandeling.

Graag met schone voeten en het liefst op teenslippers naar de salon komen. Je kunt eventueel ook de teenslippers na de behandeling aandoen.
Dit is een cosmetische pedicure, wat inhoudt dat wanneer je schimmels aan de voeten hebt ik de voeten niet behandel.
Hiervoor kun je het beste eerst naar een medisch pedicure gaan.

Wat houdt deze Spa Pedicure behandeling in?

  • De voeten gaan in een warm voetenbad met zeep en er wordt ook nog een bruisende bath bomb toegevoegd
  • De voeten worden gescrubd: de scrub zorgt ervoor dat de droge, dode huidcellen van de huid worden verwijderd en de voeten weer gehydrateerd zijn en zijdezacht aanvoelen
    Met een soft cuticle gel worden de nagelriemen zacht en soepel gemaakt om zo de dode huidcellen te kunnen verwijderen
  • Teennagels worden geknipt en in model gevijld
  • Finishing touch met lotion en nagelriemolie

Duur behandeling: 60min

Je kunt jouw Spa Pedicure Behandeling ook upgraden door een voetmasker toe te voegen aan de behandeling!

Let op:

Dit is een cosmetische spa pedicure, dus ik behandel geen andere dingen op medisch gebied zoals likdoorns, kalknagels, schimmels, hamertenen, ingroeiende nagels, psoriasis-nagels en voeten die een afwijking hebben door bijvoorbeeld MS, Parkinson, Diabetes of Reuma e.d.

Het is eventueel wel mogelijk dat je eerst naar een Medisch Pedicure gaat en alleen bij mij komt om de nagels te lakken met een Gelpolish, maar graag van tevoren ook advies inwinnen bij de eigen Medisch Pedicure.

Wil jij nog thuis nog nagenieten van deze producten?

Ze zijn los verkrijgbaar bij mij in de salon, maar er is ook een giftset; heel leuk om cadeau te doen!

Hieronder de belangrijksteingrediënten uit deze Spa Seduction lijn:

Handzeep: Coco Glucoside heeft een reinigend vermogen en is zeer mild voor de huid. Coco Glucoside wordt gemaakt van het gedroogde vruchtvlees van de kokosnoot. De olie absorbeert de onzuiverheden van de huid en heeft in combinatie met water een schuimend effect. Kaliumsorbaat is een cosmetisch product dat beschermt tegen gisten en schimmels. Het is een huidvriendelijk product, het kaliumzout van sorbinezuur wordt gewonnen uit de olie van de lijsterbes. Glyceryl Oleaat is eeningrediëntvan natuurlijke oorsprong en is gemaakt van de oliën en vetten van planten. Het maakt de huid glad en laat de huid gewichtloos aanvoelen. Het kalmeert en hydrateert, waardoor de huid zacht en soepel wordt. De hydraterende werking voorkomt uitdroging.

Bath Bomb: Melaleuca Alternifolia Leaf Oil heeft een krachtige antibacteriële werking, doodt schimmels en is huidvriendelijk. Het droogt de onzuivere huid niet uit maar normaliseert de vetbalans en talgklieren. De olie ondersteunt ook de genezing naar een gezonde huid. Citrus Lemon Peel Oil is een essentiële olie, die wordt gewonnen uit citroenschil. Het heeft een zeer hoge antibacteriële werking en staat bekend om zijn krachtige, reinigende werking. De fantastische kwaliteit van citroen is dat het verfrissend is en een stimulerend en stimulerend effect op de huid heeft. Sacharose is afkomstig van groenten en fruit (suikerriet en suikerbiet). Het herstelt de oppervlakkige huidcellen, verzacht, hydrateert en maakt de huid gladder.

Scrub: zeezout heeft van nature een zuiverend effect, zonnebloemolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en versterkt de huidverzorgende eigenschappen. De olie is antibacterieel en beschermt de huid tegen externe, schadelijke invloeden en uitdroging. De zonnebloemolie kalmeert, hydrateert en verbetert de elasticiteit van de huid. Het verzacht eelt, trekt snel in en is zeer geschikt voor de vette huid. Bijenwaswordt gebruikt in huidverzorgingsproducten om een ​​bepaalde consistentie te geven. Het belangrijkste is dat het de huid beschermt tegen uitdroging door de huid te bedekken met een fijne, dunne beschermlaag. Shea Butter bevat een hoge dosering vetzuren, dezelfde zuren die ook in de huid voorkomen. Door deze lipiden aan te vullen, zal vocht minder snel ontsnappen. Hierdoor kan de hoornlaag zachter worden, wat de barrièrefunctie van de huid verbetert. Shea Butter verzacht, hydrateert en beschermt.

Voetenmasker: Adansonia DigitataDeed Oil (Baobab Olie) bedekt de huid als een beschermende laag om uitdroging te voorkomen, waardoor de huid glad en elastisch wordt. De olie trekt snel in de huid, maar verstopt de poriën niet en stimuleert de celregeneratie. De essentiële vetzuren dragen bij aan het behoud van een gezondere huid. Argania Spinosa Kernel (Arganolie) is een prachtig ingrediënt om de huid te verzorgen. De olie bevat een hoog gehalte aan vitamine E en antioxidanten. Dit creëert een beschermende barrière op de huid en ondersteunt het herstelvermogen van de huid. Arganolie stimuleert de huidcellen waardoor het perfect geschikt is voor de rijpere huid. Glycerylstearaatcitraat is gemaakt van verschillende plantaardige oliën en citroenzuren. Dit stimuleert het soepele en aangename gevoel dat decrèmeop de huid achterlaat. Panthenol, algemeen bekend als pro-vitamine B5. Panthenol verbetert de droge en geïrriteerde huid. Trekt vocht aan en stimuleert celverjonging. Het herstelt de natuurlijke vochtbalans en versterkt de huidbarrière.

Nagelriemolie: Arganolie is een prachtig ingrediënt voor huidverzorging. Arganolie bevat veel vitamine E en antioxidanten die een beschermende werking hebben en het herstellend vermogen van de huid ondersteunen. Arganolie heeft ook het vermogen om cellen te stimuleren, waardoor het geschikt is voor de rijpere huid. Teunisbloemolie, de huid zal deze olie zeer goed opnemen en heeft een voedende en verzorgende werking. Omdat Evening Primrose Oil een dragerolie van therapeutische kwaliteit is, heeft het een goede invloed op het behoud van een gezonde en jeugdige huid. Baobabolie maakt de huid glad en elastisch en zorgt voor een beschermende laag die verdere uitdroging van de huid helpt voorkomen. Baobabolie wordt snel opgenomen en stimuleert de celregeneratie zonder de poriën te verstoppen. De essentiële vetzuren dragen bij aan het behoud van een gezonde huid.

Lotion: Capryl/Capric Triglyceride heeft een lage viscositeit, dringt alleen door in de huid en transporteert voedingsstoffen naar de diepere huidlagen. Hydrateert, antibacterieel, antiviraal. Oenothera Biennis (Teunisbloemolie) trekt goed in de huid en heeft een verzorgende en voedende werking. De olie heeft therapeutische eigenschappen; daardoor behoudt de huid een gezonde en jeugdige teint. Argania Spinosa Pitolie (Arganolie) is een prachtig ingrediënt om de huid mee te verzorgen. Deze olie bevat een hoog gehalte aan vitamine E en antioxidanten, die een beschermende barrière voor de huid creëren en het herstelvermogen van de huid ondersteunen. Arganolie stimuleert de huidcellen waardoor het zeer geschikt is voor de rijpere huid.

Spa Pedicure / Behandelingen | Nagelstudio D-Nails (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 6494

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.